БЕБЕ БОС: СЕМЕЙНИ РАБОТИ - 3D

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: САЩ, 2020 г.
жанр: анимация, приключенски, семеен
времетраене: 108 минути
предпремиера в България: 02.07.2021 г.

Режисьор: Том МакГрат
С участието на: Алек Болдуин, Джеймс Марсдън, Ейми Седарис, Ариана Грийнблат, Джими Кимел, Ева Лонгория, Лиса Кудроу, Джеф Голдблум
Озвучен от: ...
Сценарий: Майкъл Маккълърс, Марла Фрази
Продуценти: ...

синопсис:
     Бебе Бос е отново в играта! Този юли DreamWorks Animation ни канят да „пораснем малки“ с Бебе Бос: Семейни работи – продължението на номинирания за „Оскар“ боксофис хит Бебе Бос, който през 2017 г. покори сърцата на милиони зрители. Зъл гений, пъклен план, надпревара с времето, бебета нинджи и множество колоритни герои са само част от нещата, които съпътстват семейство Темпълтън в новото им нестандартно приключение, което ще предложи на зрителите много екшън, хумор и уникални преживявания.
     Минали са години и Тим Темпълтън и неговият по-малък брат, по-известен като Бебе Бос, са се гмурнали дълбоко в света на възрастните – всеки е поел по своя собствен път в живота и двамата са забравили свободата, която са имали като деца и убеждението, че бебетата са най-големите шефове. Но, появата на ново бебе бос, с екстравагантен подход и мото „няма невъзможни неща“, ще им припомни миналото и ще ги събере отново за важна мисия. БебеКорп са изправени пред сериозна опасност, като единствената им надежда, е да върнат в играта най-добрия им агент – Бебе Бос. Корпорацията е разработила ново „суперсладурско млекце“, с което превръщат порасналия Тед отново в бебе и надянал пелените, той оглавява „семейния бизнес“ да неутрализира заплахата.
     Наред с пъстрата визия, изненадващите обрати и неспирната забава, Бебе Бос: Семейни работи ще предложи на зрителите от всички възрасти оригинална и трогваща семейна история с много поуки, пречупени през нестандартната, но очарователна призма на едни от най-симпатичните и обаятелни филмови герои.
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

 
 

часове на прожекциите

30 юли
Пет.
31 юни
Съб.
01 авг
Нед.
02 авг
Пон.
03 авг
Вт.
04 авг
Сря.
05 авг
Чет.
-
11:30
11:30
-
-
-
-