ДИВОТО ЗОВЕ

 


не се препоръчва за лица под 12 години

за филма


Държава: САЩ, 2020 г.
жанр: приключенски, драма, семеен
времетраене: 100 минути
премиера в България: 21.02.2020 г.

Режисьор: Крис Сандърс
С участието на: Харисън Форд, Скот Макдоналд, Брад Грийнкуйст, Майкъл Хорс, Тери Нотари, Омар Си, Брадли Уитфорд, Дан Стивънс, Жоан Луиза Кели, Карън Гилън, Кара Джи, Уес Браун
Сценарий: Майкъл Грийн
Продуценти: Ъруин Стоф, Джеймс Манголд

синопсис:      
     Базиран на легендарния роман на Джек Лондон, „Дивото зове“ е едно несравнимо кино изживяване. На голям екран оживява историята на Бък, сърцато куче, чийто спокоен живот се преобръща, когато е откъснат от дома си в Калифорния и отведен в дивите земи на Юкон по време на златната треска. Бък ще се отправи на невероятно пътешествие, което ще му помогне да открие истинското си място в света и да стане свой собствен господар.
     Използвани са най-новите визуални ефекти и технологии, за да бъдат пресъздадени животните напълно фото-реалистично и като напълно емоционално автентични образи. Харисън Форд, един от най-любимите и популярни актьори, е в главната роля на Джон Торнтън, чиято среща с кучето Бък ще се окаже съдбовна. Участват също и Дан Стивънс („Имението Даунтън“), Карън Гилън („Пазители на галактиката“, „Джуманджи“) и Брадли Уитфорд („Бягай“). Крис Сандърс („Как да си дресираш дракон“) режисира по сценарий на Майкъл Грийн („Убийство в Ориент Експрес“).
     Операторската работа е поверена на двукратния носител на Оскар® Януш Камински („Списъкът на Шиндлер“, „Спасяването на редник Райън“).
     

 
 

часове на прожекциите

28 фев
Пет.
29 фев
Съб.
01 мар
Нед.
02 мар
Пон.
03 мар
Вт.
04 мар
Сря.
05 мар Чет.
16:45
16:45
16:45
16:45
16:45
16:45
16:45