КАСКАДЬОРЪТ

 


не се препоръчва за лица под 12 годишна възраст

за филма


Държава: САЩ, 2024 г.
жанр: екшън, трилър, драма
времетраене: 126 минути
премиера в България: 26.04.2024 г.

Режисьор: Дейвид Лийч
С участието на: Райън Гослинг, Емили Блънт, Бен Найт, Уинстън Дюк, Стефани Хсу, Тереза Палмър, Арън Тейлър - Джонсън, Хана Уодингам, Адам Дън
Сценарий: Дрю Пиърс
Продуценти: Райън Гослинг, Дейвид Лийч, Кели МакКормик, Гюмон Касиди

синопсис:      Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, филмът разказва за Колт Сивърс (Гослинг) – белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото, така и върху психическото си здраве, е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно.
     Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди.
     Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да се не се обърка?
     
     

 
 

часове на прожекциите

зала
10 май
Пет.
11 май
Съб.
12 май
Нед.
13 май
Пон.
14 май
Вт.
15 май
Сря.
16 май
Чет.
зала 2
2D

17:00

-

17:00

-

17:00

-

17:00

 
Киното си запазва правото за промяна в програмата