ТАЙНИЯТ СВЯТ НА ФИНИК

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: Русия, 2023 г.
жанр: анимация
времетраене: 88 минути
предпремиера в България: 20.01.2023 г.

Режисьор: Денис Чернов
С участието на: Артуе Бабич, Пол Кастро Дж., Клифърд Чапин, Емили Крамър, Михаил Кристальов, Натали Фераре
Озвучен от: Поли Генова, Явор Караиванов, Крис Върбановски, Августина-Калина Петкова, Симеон Дамянов, Христо Узунов, Сотир Мелев, Цвети Пеняшки, Петър Калчев, Петър Върбанов
Сценарий: Татяна Белова, Денис Чернов
Продуценти: ...

синопсис:
     Поли Генова отново влиза в дублажа на големите кино филми с ролята си на Кристин в „Тайнственият свят на Финик“. Героинята, в която Поли се превъплъщава, е умно, смело и любопитно 12-годишно момиче, любителка на детективските романи и решаването на загадки.
     Майката и бащата на Кристин са актьори, които получават роля в най-популярния сериал. Цялото семейство се мести в нов град, а от студиото им дават къща, в която да живеят.
     Това, което никой не знае, е, че тази къща си има свой пазител – Финик. Всъщност, всички домове си имат по едно невидимо същество, наречено фин. Финитe са пазители на семейството и домашния уют.
     Но пазителят на дома на Кристин - Финик - не е като другите. Той не обича хората. И им погажда всякакви номера с цел да ги изгони. Докато един ден Кристин не успява по случайност да отскубне част от пухкавата му козина. И това променя всичко.
     Защото, ако някой човек притежава козина от фин, той получава дарбата да вижда всички невидими фини. Така смелото момиче навлиза в тайния свят на Финик и неговите приятели.
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

 
 

часове на прожекциите

03 фев
Пет.
04 фев
Съб.
05 фев
Нед.
06 фев
Пон.
07 фев
Вт.
08 фев
Сря.
09 фев
Чет.
-
13:00
11:15
13:00
11:15
13:00
-
13:00
-
13:00
-
13:00
-
13:00
Киното за запазва правото за промяна в програмата