СВОБОДЕН ИГРАЧ - 3D

 


не се препоръчва за лица под 12 години

за филма


Държава: САЩ, Канада, Япония, 2021 г.
жанр: екшън, приключенски, комедия
времетраене: 115 минути
премиера в България: 13.08.2021 г.

Режисьор: Шон Леви
С участието на: Райън Рейнолдс, Джо Кири, Тайка Уайтити, Джоди Комър, Уткарш Амбудкар, Мати Кардаропъл
Сценарий: Зак Пен, Мат Либерман
Продуценти: Шон Леви, Адам Колбернър, Грег Берланти, Сара Шектър, Райън Рейнолдс

синопсис:      
     КОГАТО СВЕТЪТ ИМА НУЖДА ОТ СПАСЯВАНЕ, РАЙЪН РЕЙНОЛДС СЕ ПРЕВРЪЩА В СВОБОДЕН ИГРАЧ
     Гай (Райън Рейнолдс) е банков служител, който води обикновен живот. Той излъчва позитивност и весел оптимизъм и е винаги готов за чаша добро кафе. Също като най-добрия си приятел Бъди (Лил Рел Хауъри), Гай е влюбен в живота, но всичко това се променя, когато открива, че всъщност е второстепенен герой в изпълнената с насилие видео игра „Свободен град“.
     Разпространявана от Сунами Студиос, което се управлява от алчния магнат Антван (Тайка Уайтити), „Свободен град” е ужасно популярна игра, в която царува хаос и разруха. Играчите водят невъзмутимо съществуване в рамките на отворения свят и минават на по-високо ниво, чрез извършване на непровокирани актове на враждебност и вандализъм.
     Гай се среща с uber-секси Молотовгърл (Джоди Комер) и мигновено е омагьосан от нея. Тя му помага да се ориентира в играта и да приеме факта, че единственият живот, който познава, не е реален. Молотовгърл, чието име в реалния свят е Мили, има сметки за уреждане със Сунами, тъй като вярва, че Антван си е присвоил кодовете за игра от неин съвместен проект с приятеля ? Кийс (Джои Кийри), който работи като програмист за компанията.
     Докато Гай поема по-активна роля на добър човек – идеалист в циничен свят, където няма ограничения – той се превръща в любимец както на играчите, така и за другите второстепенни образи в играта, ставайки герой на собствената си история... тази, която пише сам.

 
 

часове на прожекциите

27 авг
Пет.
28 авг
Съб.
29 авг
Нед.
30 авг
Пон.
31 авг
Вт.
01 сеп
Сря.
02 сеп
Чет.
19:30
19:30
19:30
19:30
19:30
19:30
19:30