ХЕЛОУИН УБИВА

 


не се препоръчва за лица под 16 години

за филма


Държава: САЩ, 2021 г.
жанр: трилър, ужаси
времетраене: 106 минути
премиера в България: 22.10.2021 г.

Режисьор: Дейвид Гордън Грийн
С участието на: Анди Матичек, Ник Касъл, Кайл Ричардс, Антъни Майкъл Хол, Джуди Гриър, Робърт Лонгстрийт, Джейми Лий Къртис, Мими Маркиз, Дилън Арнолд
Сценарий: Скот Тиймс, Дейвид Гордън Грийн, Дани Макбрайд
Продуценти: Бил Блок, Малек Акад, Джейсън Блум

синопсис:      
     ТОЗИ ОКТОМВРИ ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ УБИЙСТВЕН С ХЕЛОУИН УБИВА И ХОРЪР ИКОНАТА МАЙКЪЛ МАЙЪРС
     Мислехте, че всичко е приключило...? Този Хелоуин отново не оставайте сами.
     Торбалан съществува. През 2018 година хорър иконата Майкъл Майърс възкръсна за нов живот с хита на Дейвид Гордън Грийн Хелоуин, който - със световни приходи от над 250 млн. долара – се превърна в най-успешната част в 43-годишната поредица, стартирала през 1978 г. с класическия едноименен филм на легендата в жанра Джон Карпентър. С Хелоуин убива Майкъл Майърс се завръща, за да извърви докрай убийствения си път до Лори Строуд (Джейми Лий Къртис), която този път няма да е сама в опита си да спре безжалостното въплъщение на абсолютното зло.
     Нощта на Хелоуин, в която Майкъл Майърс се завърна, все още не е приключила. Минути след като Лори Строуд, дъщеря ? Карън (Джуди Грийр) и внучката ? Алисън (Анди Матичак) оставят маскираното чудовище затворено в клетка в горящото мазе на къщата им, трите се отправят към болницата, за да спасят живота на ранената Лори. Те вярват, че най-накрая са сложили край на дългогодишния ужас, но Майкъл успява да се измъкне от огнения капан и кървавата баня започва отново. Докато Лори се бори с болката и гнева и събира сили да се защити от Майкъл, целият Хадънфийлд се надига срещу жестокия убиец. Жените от семейство Строуд се присъединяват към група оцелели от предишни срещи с Майкъл, които са твърдо решени да го намерят и ликвидират веднъж завинаги. Злото ще умре тази нощ.

 
 

часове на прожекциите

12 ное
Пет.
13 ное
Съб.
14 ное
Нед.
15 ное
Пон.
16 ное
Вт.
17 ное
Сря.
18 ное
Чет.
-
21:30
21:00
-
21:00
-
-
21:30
-
21:30
-
21:30
-
21:30
Киното за запазва правото за промяна в програмата