ТО: ЧАСТ ВТОРА

 


не се препоръчва за лица под 16 години

за филма


Държава: САЩ, 2019 г.
жанр: ужаси, трилър
времетраене: 169 минути
премиера в България: 06.09.2019 г.

Режисьор: Анди Мускети
С участието на: Джеймс Рансън, Джей Раян, Уил Бейнбринк, Ксавие Долан, Анди Бийн, Джесика Частейн, Бил Хадер, Исая Мустафа, Джеймс Макавой, Бил Скарсгард
Сценарий: Гари Доберман
Продуценти: Дан Лин, Дейвид Катценбърг, Барбара Мускети, Сет Греъм-Смит

синопсис:      
     Режисьорът на двете части на „То“ вярва, че феновете ще бъдат ужасени от това, което той и неговия екип са направили в новия филм. Първият трейлър беше достатъчно плашещ и завърши точно преди нещата да започнат да стават интересни. Сега Мускети е убеден, че е създал нещо различно от първия филм, което ще зареди зрителите с нова доза страх, когато Пениуайз (Бил Скарсгард) се появява на екрана, за да атакува порасналите деца от Клуба на загубеняците.
     Джеймс Макавой и Бил Хадер признават, че са били ужасени от вида на Скарсгард на снимачната площадка на „То: Част втора“. По време на снимките на първия филм Мускети нарочно разделя младите актьори от изпълнителя на Пениуайз, за да подсили максимално реакцията им пред камерите. Нещата са променени по време на снимките на продължението, но страховитата тактика и елементите на изненада си остават и актьорите са не по-малко ужасени при вида на Скарсгард, дори и в обедните почивки.
     
     

 
 

часове на прожекциите

04 окт
Пет.
05 окт
Съб.
06 окт
Нед.
07 окт
Пон.
08 окт
Вт.
09 окт
Сря.
10 окт
Чет.
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00
16:00