КУНГ-ФУ ПАНДА 4 - 2D

 


без ограничения в показа

за филма


Държава: САЩ, Китай, 2024 г.
жанр: анимация, екшън, приключенски
времетраене: 92 минути
премиера в България: 15.03.2024 г.
предпремиера в България: 08.03.2024 г.
озвучен на български език

Режисьор: Майк Мичъл
С участието на: Джак Блек, Аукуавина, Виола Дейвис, Дъстин Хофман, Браян Кранстън, Джеймс Хонг, Иън МакШейн, Сет Роугън
Озвучен от: ...
Сценарий: ...
Продуценти: Ребека Хънтли

синопсис:      След три смъртоносни приключения, в които По успява да победи свирепи злодеи от световна величина, Воинът дракон отново е призован от съдбата... най-накрая да си почине. По-конкретно, той е избран да стане Духовен водач на Долината на мира. Това създава няколко очевидни проблема. Първо, По знае толкова много за духовното лидерство, колкото и за палео диетата, и второ, той трябва бързо да намери и обучи нов Воин дракон, преди да може да се оттегли на новата си висока позиция.
     Още по-лошо, носят се слухове, че наскоро в долината е била забелязана злата и изключително могъща магьосница Хамелеона – малък гущер, която обаче притежава силата да се превръща във всяко живо същество. Хамелеона е насочила своите малки алчни очи към Жезъла на мъдростта, чрез който би могла да призове отново всички велики злодеи, изпратени от По в царството на духовете.
     Така че кунг-фу майсторът ще има нужда от помощ. Той я намира (донякъде?) в муцуната на изобретателния, хитър крадец Жен – лисица корсак, която наистина влиза под козината на По, но чиито умения ще се окажат безценни. В стремежа си да защитят Долината на мира от хищните нокти на Хамелеона, героите от нетипичното дуо ще трябва да намерят начин да работят заедно и да се превърнат в нещо повече от това, което са. Дали обаче това ще бъде достатъчно за постигането на мир и хармония?
     
     

 
 

часове на прожекциите

зала
24 май
Пет.
25 май
Съб.
26 май
Нед.
27 май
Пон.
28 май
Вт.
29 май
Сря.
30 май
Чет.
зала 2
2D

13:00

13:00

13:00

-

-

-

-

 
Киното си запазва правото за промяна в програмата