ЛЯТНОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ НА ЛУКА

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: САЩ, 2020 г.
жанр: анимация, приключенски, семеен
времетраене: 95 минути
предпремиера в България: 18.06.2021 г.

Режисьор: Енрико Касароса
С участието на: Джейкъб Тремблей, Марко Баричели, Джим Гафиан, Мая Рудолф, Джак Дилан Грейзър, Саверио Раимондо, Ема Берман
Озвучен от: ...
Сценарий: Джеси Андрюс
Продуценти: Андреа Уорън

синопсис:
     През юни 2021 г. Дисни и Пиксар ни канят да изживеем незабравимо лято на Италианската Ривиера с най-новия им оригинален пълнометражен филм Luca. С невероятно въображение, трогателна история, незабравими герои и много хумор, Luca ще спечели сърцата на малки и големи. Режисьор е номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса (La Luna), а продуцент е Андреа Уорън (Колите 3, Лава).
     Действието на Luca се развива в живописно градче на Италианската Ривиера и разказва историята за порастването на едно малко момче, което изживява незабравимо лято, изпълнено със сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер. Лука споделя тези приключения с новооткрития си най-добър приятел, но безгрижните дни са заплашени от една дълбоко пазена тайна: той е морско чудовище от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.
     Режисьорът Енрико Касароса споделя „Luca е дълбоко лична история за мен, не само заради това, че действието се развива на Италианската Ривиера, където съм израснал, а защото в своята същност това е филм за приятелството. Детските ни приятелства често определят пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем, и тези връзки са в сърцето на Luca. И в допълнение към красотата и чара на италианското крайбрежие, нашият филм ще предложи незабравимо приключение, което ще промени Лука завинаги“.
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

 
 

часове на прожекциите

06 авг
Пет.
07 авг
Съб.
08 авг
Нед.
09 авг
Пон.
10 авг
Вт.
11 авг
Сря.
12 авг
Чет.
-
11:30
15:30
11:30
15:30
-
-
-
-