ПАТЕШКИ ИСТОРИИ - 3D

 


без ограничения в показа

за филма


Държава: САЩ, 2023 г.
жанр: анимация, приключенски, комедия
времетраене: 92 минути
премиера в България: 22.12.2023 г.
предпремиера в България: 15.12.2023 г.
озвучен на български език

Режисьор: Бенджамин Ренър
С участието на: ...
Озвучен от: ...
Сценарий: Майк Уайт
Продуценти: Крис Меледандри

синопсис:      През предстоящия празничен сезон Illumination, създателите на хитовите комедии Миньоните, Аз, проклетникът, Ела, изпей! и Сами вкъщи, ни канят да се впуснем във вълнуващото непознато с Патешки истории – забавна семейна анимация за пернати като никоя досега, изпълнена с много екшън.
     Семейство Малард се намира на кръстопът. Докато татко Мак е доволен, че семейството му вечно ще бъде в безопасност и ще плува около езерото в Нова Англия, мама Пам е жадна за промяна и иска да покаже на децата им – тийнейджъра Дакс и дъщеричката Гуен – целия свят. След като семейство прелетни патици пристига в езерото им с вълнуващи разкази за далечни места, Пам убеждава Мак да се впуснат в семейно пътуване през Ню Йорк чак до тропическата Ямайка.
     Когато патиците поемат на юг за зимата, добре замислените им планове бързо се объркват. Преживяването ще ги вдъхнови да разширят хоризонтите си, да създадат нови приятелства и да постигнат повече, отколкото някога са предполагали, че е възможно, като в същото време научават повече един за друг и преоткриват себе си.
     
     

 
 

часове на прожекциите

зала
23 фев
Пет.
24 фев
Съб.
25 фев
Нед.
26 фев
Пон.
27 фев
Вт.
28 фев
Сря.
29 фев
Чет.
ЗАЛА 2
2D
-
13:30
13:30
-
-
-
-
 
Киното си запазва правото за промяна в програмата