МИНЬОНИТЕ 2 - 3D

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: САЩ, Франция, Япония, 2022 г.
жанр: анимация, приключенски, комедия
времетраене: 87 минути
предпремиера в България: 01.07.2022 г.

Режисьор: Кайл Балда
С участието на: ...
Озвучен от: Николаос Цитиридис, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Явор Караиванов, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Ана-Мария Лалова, Станислав Пищалов, Петър Бонев
Сценарий: Синко Пол
Продуценти: Крис Рено, Джанет Хийли, Крис Меледандри

синопсис:
     ТОЗИ ЮЛИ НИКОЛАОС ЦИТИРИДИС СТАВА ЧАСТ ОТ БАНДАТА НА НАЙ-УСПЕШНИЯ АНИМАЦИОНЕН ФРАНЧАЙЗ С ШЕМЕТНИЯ МИНЬОНИТЕ 2
     Има много злодеи по света, но Гру и миньоните нямат равни.
     В Миньоните 2 малките жълти разбойници предлагат „безценната“ си помощ на 12-годишния, вече порядъчно проклет Гру, който жадува да се превърне в най-великия злодей в историята. И макар често миньоните да пречат повече, отколкото да помагат, любовта и отдадеността им към Гру дава неочаквани резултати. Сега, към редиците на световния феномен се присъединява и обичаният комик и телевизионен водещ Николаос Цитиридис, който дава гласа си на един от новите шеметни герои в историята. Избор, толкова дяволски добър, че сякаш е направен от самия Гру.
     Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като „Злите шест“, 12-годишният Гру крои злодеяние, което да му осигури място сред неговите идоли и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. Верни помощници в това начинание са миньоните, начело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда), с които изгражда първата си злодейска бърлога, експериментира с оръжия и изпълнява първите си мисии. Когато Злите шест отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
     

 
 

часове на прожекциите

14 окт
Пет.
15 окт
Съб.
16 окт
Нед.
17 окт
Пон.
18 окт
Вт.
19 окт
Сря.
20 окт
Чет.
-
11:00
11:00
-
-
-
-
Киното за запазва правото за промяна в програмата