ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ЛУНАТА

 


без ограничения в показа

за филма


Държава: Германия, Австралия, 2021 г.
жанр: анимация, приключенски, комедия
времетраене: 85 минути
премиера в България: 08.09.2023 г.
озвучен на български език

Режисьор: ...
Озвучен от: Калоян Димитров – Баллан, Петя Панева, Искрен Пецов, Емилия Петкова, Илия Деведжиев, Мартин Пашов, Джина Стоева, Радинела Тотева, Ивайло Петков, Ирена Милянкова, Валентин Калинов
Сценарий: ...
Продуценти: ...

синопсис:      Когато Питър тръгва на магическо пътешествие, за да спаси малката си сестра Ан, той трябва да пътува до мистериозна и непозната територия: Луната!
     Ан се опитва да помогне на бръмбара г-н Зумземан в търсенето на жена му. Така Ан попада на Звездната поляна, където се среща със звездичките от Училището за падащи звезди и става една от тях. За нещастие, Ан и звездичките са отвлечени от страшния Лунен човек. По време на фантастичното си приключение Питър попада на Звездната поляна, където среща сънливия Пясъчен човек.
     Той знае, че само на вечерята на Нощната фея в Замъка в облаците те могат да разберат къде е Ан. Така Питър, Пясъчния човек и г-н Зумземан се присъединяват към дивата надпревара по Млечния път срещу петте духа на природата: Бурен гигант, Светкавична вещица, Хенри Гръмотевицата, Дъждовен Робин и Ледената Майка.
     
     

 
 

часове на прожекциите

06 окт
Пет.
07 окт
Съб.
08 окт
Нед.
09 окт
Пон.
10 окт
Вт.
11 окт
Сря.
12 окт
Чет.
-
12:45
12:45
-
-
-
-
Киното за запазва правото за промяна в програмата