MORTAL KOMBAT: ФИЛМЪТ

 


не се препоръчва за лица под 16 години

за филма


Държава: САЩ, 2021 г.
жанр: екшън, фентъзи, приключенски
времетраене: 111 минути
премиера в България: 23.04.2021 г.

Режисьор: Саймън МакКуоид
С участието на: Люис Тан, Джесика Макнамей, Джош Лоусън, Таданобу Асано, Мекад Брукс, Луди Лин, Чин Хан, Джо Таслим, Хироюки Санада, Сиси Стрингър
Сценарий: Грег Русои Дейв Калахам
Продуценти: Джеймс Уан, Е. Бенет Уолш, Джеръми Стайн

синопсис:      
     New Line Cinema представят експлозивното кино приключение „Mortal Kombat: Филмът”, базиран на изключително популярната видео игра.
     ММА боецът Коул Йънг е свикнал да се бие за пари и изобщо не подозира за легендарното си наследство. Той също така си няма представа защо Шанг Цунг, император на Външния свят, е изпратил най-могъщия си войн, Суб-Зиро, да го убие. Страхувайки се за живота на семейството си, той ще се опита да открие Соня Блейд, по съвет на Джакс, майор от специалните части, който има същия странен белег във формата на дракон като Коул. Скоро той се озовава в храма на Лорд Рейдън, Бог Старейшина и закрилник на Земното измерение, който дава убежище на всички, които носят знака. Тук Коул започва своето обучение заедно с опитните бойци Лу Канг, Кунг Лао и наемника Канг, за да може да застане редом с най-великите шампиони на Земята срещу враговете от Външния свят. Те ще се изправят в смъртоносна битка, от която ще зависи съдбата на цялото човечество. Дали Коул ще успее да отключи своята сила навреме, за да спаси семейството си и да спре заплахата от Външния свят веднъж завинаги?
     
     

 
 

часове на прожекциите

07 май
Пет.
08 май
Съб.
09 май
Нед.
10 май
Пон.
11 май
Вт.
12 май
Сря.
13 май
Чет.
21:00
21:00
21:00
21:00
21:00
21:00
21:00