Лешникотрошачката и четирите кралства - 3D

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: САЩ, 2018 г.
жанр: приключенски, семеен, фентъзи
времетраене: 99 минути
премиера в България: 09.11.2018 г.

Режисьор: Ласе Халстрьом, Джо Джонсън
С участието на: Матю Макфейдън, Еухенио Дербес, Миранда Харт, Ричард Е. Грант, Сергей Полунин, Кийра Найтли, Морган Фрийман, Макензи Фой, Хелън Мирън, Мисти Коупланд
Сценарий: Ласе Халстрьом, Ашли Пауъл
Продуценти: ...

синопсис:      
     Лешникотрошачката и четирите кралства ни представя Клара (Макензи Фой) – жинзерадостно и мило момиче с особено влечение към машините и най-вече вътрешните им механизми. Единственото, което обаче обсебва мислите й напоследък, е ключът, който ще отвори кутията, завещана от наскоро починалата й майка. В нея се намира безценен подарък, предназначен за Клара.
     С помощта на нейния любящ кръстник Дроселмайер (Морган Фрийман) и златната нишка, която той й подарява, тя ще намери правилния път към разплитането на всички загадки, но с цената на преодоляването на много препятствия. Клара попада в свят, в който освен доброто, представено в трите кралства - Страната на снежинките, Страната на цветята и Страната на сладкишите, неизбежно присъства и злото - Четвърто кралство, дом на тираничната Майка Джинджър (Хелън Мирън). Именно тя ще се изправи на пътя на Клара в опит да осуети плановете й.
     Препратка към вечната борба за рановесие в този нестабилен свят и битките, които водим ежедневно, за да постигнем справедливост – това е смисълът, който ще прозрем в Лешникотрошачката и четирите кралства, но по много по-красив и магичен начин.Препратка към вечната борба за рановесие в този нестабилен свят и битките, които водим ежедневно, за да постигнем справедливост – това е смисълът, който ще прозрем в Лешникотрошачката и четирите кралства, но по много по-красив и магичен начин.
     Филмът се разпространява в два формата - дублиран на български език и субтитиран.

 
 

часове на прожекциите

30 ное
Пет.
01 дек.
Съб.
02 дек.
Нед.
03 дек.
Пон.
04 дек.
Вт.
05 дек.
Ср.
06 дек.
Чет.
13:00
13:00
13:00
13:00
13:00
13:00
13:00