В КАПАНА НА ВРЕМЕТО

 


не се препоръчва за лица под 16 години

за филма


Държава: САЩ, 2021 г.
жанр: трилър, драма, мистери
времетраене: 109 минути
премиера в България: 23.07.2021 г.

Режисьор: М. Найт Шаямалан
С участието на: Руфъс Сюъл, Ники Амука-Бьорд, Катлин Чалфант, Ембет Дейвиц, Аби Лий, Гаел Гарсия Бернал, Томазин Макензи, Алекс Уолф, Вики Крипс, Кен Люнг, Елиза Сканлен, Арън Пиер, Емън Елиът, Кайли Бегли, Нолън Ривър, Алекса Суинтън
Сценарий: М. Найт Шаямалан
Продуценти: М. Найт Шаямалан, Ашвин Раджан, Марк Бийнсток, М. Найт Шаямалан

синопсис:      
     Този юли ненадминатият майстор на мистериите М. Найт Шамалан ще ни хване В капана на времето и ще ни отведе на провокиращо пътешествие до абсолютните предели на времето и пространството. С новия си смразяващ и загадъчен трилър, създателят на феномените Шесто чувство и На парчета изследва по оригинален начин темите за остаряването и как различните поколения приемат факта за неизбежността на човешката тленност и за незначителността ни пред лицето на природата.
     За дълго планираната си ваканция, младо семейство се отправя на пътешествие към усамотен тропически плаж, който случайно откриват в интернет. Мястото е повече от невероятно и макар не толкова безлюдно, колкото са се надявали, предлага идилия отвъд най-смелите им мечти. С напредване на времето обаче става ясно, че райското кътче крие ужасяваща тайна. По някакъв необясним начин всичко, което се намира на плажа, остарява неимоверно бързо като целият живот на хората се съкращава до един-единствен ден и никой от тях не е способен да си тръгне от брега. Семейството има на разположение само няколко часа да разкрие мистерията и да успее да се спаси преди да е станало твърде късно.
     Ще успее ли някой да се измъкне от капана на времето? Каква е връзката между всички хора, намиращи се на плажа, и каква е страховитата истина зад мистерията? Шокиращите отговори, поднесени с невероятното майсторство на М. Найт Шамалан, ще открием това лято само в кината.

 
 

часове на прожекциите

23 юли
Пет.
24 юни
Съб.
25 юли
Нед.
26 юли
Пон.
27 юли
Вт.
28 юли
Сря.
29 юли
Чет.
19:30
19:30
19:30
19:30
19:30
19:30
19:30