ОПЕРАЦИЯ ФОРЧЪН: ТРОЯНСКИ КОН

 


не се препоръчва за лица под 14 години

за филма


Държава: САЩ, Китай, 2022 г.
жанр: екшън, трилър, комедия
времетраене: 114 минути
премиера в България: 13.01.2023 г.

Режисьор: Гай Ричи
С участието на: Джейсън Стейтъм, Каан Урганджъоглу, Хю Грант, Джош Хартнет, Кари Елуис, Обри Плаза, Макс Бийсли, Питър Фердинандо, Юджиния Кузмина
Сценарий: Гай Ричи, Гай Ричи, Марн Дейвис, Иван Аткинсън
Продуценти: Иван Аткинсън, Бил Блок

синопсис:      ГАЙ РИЧИ И ДЖЕЙСЪН СТЕЙТЪМ НИ ПОДНАСЯТ ШЕМЕТНАТА ШПИОНСКА-КОМЕДИЯ ОПЕРАЦИЯ ФОРЧЪН: ТРОЯНСКИ КОН
     Екшън развлечението има ново секси име – Орсън Форчън
     Този януари емблематичният режисьор и сценарист Гай Ричи (Гепи, Шерлок Холмс, Мъжът от U.N.C.L.E.) и световната екшън звезда Джейсън Стейтъм отново обединяват сили за най-шеметната си колаборация до момента – шпионската комедия Операция Форчън: Троянски кон.
     В центъра на историята е супер шпионинът Орсън Форчън (Джейсън Стейтъм), който трябва да попречи на богатия търговец на оръжия Грег Симъндс (Хю Грант) да се сдобие със смъртоносна нова технология, която може да промени световния ред. Въпреки че работи с едни от най-добрите агенти в света (Обри Плаза, Кари Елуис, Бъгзи Малоун), това не е достатъчно, когато трябва да се справиш с изпечен престъпник от ранга на Симъндс. Подходът трябва да е нестандартен, но изпитан и за целта Форчън вербува свой „Троянски кон“ в лицето на най-голямата звезда на Холивуд Дани Франческо (Джош Хартенет), който трябва да им помогне в тяхната, излизаща от всякакви рамки, суперсекретна мисия да спасят света.
     

 
 

часове на прожекциите

03 фев
Пет.
04 фев
Съб.
05 фев
Нед.
06 фев
Пон.
07 фев
Вт.
08 фев
Сря.
09 фев
Чет.
21:00
21:00
21:00
21:00
21:00
21:00
21:00
Киното за запазва правото за промяна в програмата