ЧЕРВЕНАТА ОБУВЧИЦА И СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА - 3D

премиера


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: Южна Корея, 2019 г.
жанр: анимация, приключенски
времетраене: 91 минути
премиера в България: 07.02.2020 г.
озвучен на български език

Режисьор: Сунг-хо Хонг
С участието на: ...
Озвучен от: Надя Петрова, Иван Тишев, Папи Ханс, Петър Върбанов, Милена Маркова - Маца, Марио Иванов, Сотир Мелев, Ива Стоянова
Сценарий: Сунг-хо Хонг
Продуценти: ...

синопсис:
     На приказния остров един на всеки дванайсет души е или принц, или принцеса – няма шега, няма измама! Но измежду всички тях, най-колоритни са смела дружина от принцове, наречена Безстрашната седморка! Мечтата на талантливия й предводител, принц Мерлин, винаги е била да намери най-красивата девойка в цялото кралство и да я накара да се влюби в него. Един ден Седморката спасяват красива принцеса от огнедишащ дракон и на пръв поглед всичко е както трябва да бъде. До момента, в който не разкриват истинския й облик! Принцесата на феите се оказва не толкова прекрасна, колкото са се надявали! Обърквайки я за вещица, дружината я атакуват и тя на свой ред слага проклятие върху тях, което може да бъде развалено само от целувката на най-красивото момиче в кралството. Безстрашната седморка се превръщат в седем джуджета и тръгват на невъзможна мисия да развалят магията.
     Междувременно Снежанка, чийто външен вид едва ли може да се нарече „идеалната красота“, която търсят джуджетата, се натъква на чифт вълшебни червени обувки, които я превръщат в прелестна и изящна девойка. След като успява да избяга от злата си мащеха и вещерската й магия, тя се озовава в къщата на джуджетата. Омаяните от нейната красота принцове решават да й помогнат да намери изчезналия й баща.
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
     
     

 
 

часове на проекциите

06 март
Пет.
07 март
Съб.
08 март
Нед.
09 мар
т Пон.
10 март
Вт.
11 март
Сря.
12 март
Чет.
15:30
15:30
15:30
15:30
15:30
15:30
15:30