ЩЪРКЕЛЧЕТО РИЧЪРД 2

 


без ограничения в показа

за филма


Държава: САЩ, 2023 г.
жанр: Германия, Белгия, Норвегия
времетраене: 84 минути
премиера в България: 15.09.2023 г.
озвучен на български език

Режисьор: Метте Танге, Бенджамин Куабек
Озвучен от: Веселин Симеонов, Евгения Ангелова, Виктор Иванов, Ана-Мария Лалова, Симеон Дамянов, Александър Митрев, Христо Чешмеджиев, Елена Русалиева, Елисавета Господинова, Ангелина Русева, Максим Шишков, Здравко Методиев, Йорданка Илова, Атанас Сребрев, Сотир Мелев и др.
Сценарий: ...
Продуценти: ..

синопсис:      Докато прекарва последните дни от зимния си престой на брега на езеро в Северна Африка, осиновеното от семейство щъркели врабче Ричард разбира, че и този път няма да му бъде поверена отговорната и почетна мисия да стане водач на ятото щъркели по пътя им обратно на север към дома.
     Дръзкият Ричард не желае да се примири с това решение и поема сам на пътешествие, което изненадващо се оказва пълно с опасности и приключения.
     По пътя си той среща ято врабчета в беда, заловени от злите птици марабу и техния водач - алчният паун Замано. Смелият Ричард без колебание решава да помогне на своите нови приятели да се освободат от затвора си. С подкрепата на верните си приятели Олга, Кики и въображаемият Олег, Ричард и ятото врабчета ще трябва да обединят усилия, да покажат кураж и изобретателност, да решат една голяма загадка и да намерят едно мистериозно съкровище...
     
     

 
 

часове на прожекциите

06 окт
Пет.
07 окт
Съб.
08 окт
Нед.
09 окт
Пон.
10 окт
Вт.
11 окт
Сря.
12 окт
Чет.
-
11:00
11:00
-
-
-
-
Киното за запазва правото за промяна в програмата