УЧИЛИЩЕТО НА МАГИЧЕСКИТЕ ЖИВОТНИ

 


без ограничения в показа

за филма


Държава: Германия, Австрия , 2021 г.
жанр: приключенски, семеен
времетраене: 99 минути
премиера в България: 31.05.2024 г.
озвучен на български език

Режисьор: ...
С участието на: ...
Озвучен от: ...
Сценарий: ...
Продуценти: ...

синопсис:      „Училището на магическите животни“ е очарователно филмово приключение със CGI анимирани животни, създадено по романа на Маргит Ауер.
     Главен герой е новото момиче Ида, което от аутсайдер се превръща в звезда, благодарение на своя вълшебен любимец - говорещата лисица Рабат. Ида се премества в друг град и сега е „новото момиче“ в училище Винтерщайн. В новия клас ? е трудно: подлата Хелън полага сериозни усилия Ида да не намери приятели и в първия учебен ден за нея остава само един чин със свободно място – това до аутсайдера Бени.
     Един ден нейният учител запознава децата с Мортимър Морисън, който пътува по света в търсене на „магически животни“. Всяко от тези животни е предопределено да стане сродна душа на дете. От всички в класа новодошлата Ида и аутсайдерът Бени са първите, които получават вълшебни спътници.
     От този момент Бени има до себе си древната, мъдра костенурка Хенриета, а Ида - хитрата лисица Рабат. Междувременно в училище започват да изчезват предмети, и децата и вълшебните животни трябва да обединят сили, за да разрешат мистерията с училищния крадец.
     

 
 

часове на прожекциите

зала
07 юни
Пет.
08 юни
Съб.
09 юни
Нед.
10 юни
Пон.
11 юни
Вт.
12 юни
Сря.
13 юни
Чет.
зала 2
2D

-

11:30

11:30

-

-

-

-

 
Киното си запазва правото за промяна в програмата