ПИСЪК 6

 


не се препоръчва за лица под 16 години

за филма


Държава: САЩ, 2023 г.
жанр: ужаси, мистери, трилър
времетраене: 123 минути
премиера в България: 10.03.2023 г.

Режисьор: Мат Бетинели-Олпин, Тайлър Джилет
С участието на: Лиана Либерато, Тони Револори, Джош Сегара, Мейсън Гудинг, Хейдън Пенитиер, Джена Ортега, Мелиса Барера, Кортни Кокс, Джазмин Савой Браун, Девин Некода
Сценарий: Джеймс Вандербилт, Гай Бусик
Продуценти: Уилям Ширак, Джеймс Вандербилт, Пол Найнстайн

синопсис:      На 10 март правилата се променят. Хорър иконата Гоустфейс се завръща на големия екран с Писък 6 и за първи път се отправи към „града, който никога не спи“, за най-напрегнатата и кървава част от иконичната поредица до момента.
     Сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напускат Уудсбъро и започват нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов убиец надява маската на Гоустфейс и сякаш не следва нито едно от установените правила. Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка следваща жертва, самоличността и мотивите на убиеца изглеждат все по-мъгляви. По всичко изглежда, че този път оцелели няма да има. Наред с Барера, Ортега, Браун и Гудинг, в Писък 6 завръщане правят Кортни Кокс като емблематичната за франчайза Гейл Удърс, както и Хейдън Пенетиер като фаворитката на феновете от Писък 4 Кърби Рийд.
     
     

 
 

часове на прожекциите

24 март
Пет.
25 март
Съб.
26 март
Нед.
27 март
Пон.
28 март
Вт.
29 март
Сря.
30 март
Чет.
15:45
15:45
15:45
15:45
15:45
15:45
15:45
Киното за запазва правото за промяна в програмата