САМИ ВКЪЩИ 2 - 3D

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: САЩ, 2019 г.
жанр: анимация, комедия, приключенски
времетраене: 86 минути
премиера в България: 14.06.2019 г.
озвучен на български език

Режисьор: Крис Рено
С участието на: Харисън Форд, Боби Мойнихан, Дейна Карви, Ник Крол, Тифани Хадиш, Джени Слейт, Кевин Харт
Озвучен от: Здравко Димитров, Стефания Георгиева, Константин Икономов, Здрава Каменова, Мария Бояджиева, Петър Бонев, Константин Лунгов, Орлин Павлов, Сава Пиперов
Сценарий: Браян Линч
Продуценти: Крис Меледандри, Джанет Хийли

синопсис:
     Десетият анимационен филм на Illumination Сами вкъщи 2 е дългоочакваното продължение на комедийния блокбъстър от 2016 година, който отбеляза рекорд за най-голям откриващ уикенд за оригинален анимиран филм и досега държи първото място в класацията.
     С типичните за създателите на продукцията неподправеност и специфичен хумор, тази нова глава от историята изследва емоционалния живот на нашите домашни любимци, дълбоката връзка между тях и семействата, които ги обичат, както и отговаря на въпроса: Какво наистина правят домашните ни любимци, когато са сами вкъщи?
     Териерът Макс (Патън Осуолт) се налага да се справи с някои големи промени в живота си. Неговата собственичка (Ели Кемпър) е вече омъжена и има свое дете Лиъм. Макс е толкова съсредоточен върху дълга си да пази малкия, че получава нервен тик. По време на семейното им пътуване до фермата Макс и Дюк (Ерик Стоунстрийт) се сблъскват с кучета, нетолерантни към крави, враждебни лисици и ужасяваща пуйка, които повишават допълнително безпокойството на Макс. За щастие, Макс получава някои указания от фермерския ветеран Рустър (Харисън Форд, който прави своя дебют в анимационен филм), който настоява Макс да се отърве от неврозните си навици, да намери лидера в себе си и да даде на Лиъм малко повече свобода.
     В същото време, докато собственикът й е далеч, скъпият померан Гиджет (Джени Слейт) се опитва да спаси любимата играчка на Макс от окупиран с котки апартамент с помощта на приятелката си Клои (Лейк Бел).
     А лудото, но сладко зайче Снежко (Кевин Харт) силно вярва, че е истински супергерой след като неговият собственик Моли започва да го облича в пижама, подходяща за необикновени герои със суперсили. Но когато Дейзи (Тифани Хадиш), безстрашен ши-тцу, се появява, за да поиска помощ от Снежко за опасна мисия, той наистина ще трябва да се превърне в героя, който само се преструва, че е.
     Ще успеят ли Макс, Снежко, Гиджет и останалата част от бандата да открият вътрешната си смелост, за да се изправят пред най-големите си страхове?
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

 
 

часове на проекциите

02 авг
Пет.
03 авг
Съб.
04 авг
Нед.
05 авг
Пон.
06 авг
Вт.
07 авг
Сря.
08 авг
Чет.
-
11:30
11:30
-
-
-
-