ЕЛА, ИЗПЕЙ 2 - 3D

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: анимация, приключенски, комедия, 2021 г.
жанр: анимация, приключенски, комедия
времетраене: 112 минути
премиера в България: 10.12.2021 г.

Режисьор: Гарт Дженингс
С участието на: Рийз Уидърспун, Челси Перети, Ерик Андре, Фарел Уилямс, Летиша Райт, Боби Канавал, Боно, Скарлет Йохансон, Матю Макконъхи, Гарт Дженингс
Озвучен от: ...
Сценарий: Гарт Дженингс
Продуценти: Джанет Хийли, Крис Меледандри

синопсис:
     Точно навреме за празничния сезон, създателите на Аз, проклетникът, Миньоните и Сами вкъщи ни канят да се завърнем в невероятния, изпълнен с музика и танци свят на животните от Калатония за нова порция сбъднати мечти, много музика и неподправено настроение. Продължение на един от най-големите хитове на Illumination, превърнал се в световен попкултурен феномен, Ела, изпей 2 отново ни среща с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални изпълнители, които ще стартират най-ослепителната си феерия до момента. Има само една уловка: първо трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.
     Благодарение на таланта и задружните усилия на всички, музикалният театър на Бъстър Муун се е превърнал в хит в малкия им град, но Бъстър има по-големи амбиции: да представи изцяло ново шоу в Редшор сити – блестящата световна столица на забавлението. Без конкретна идея и без предварителна уговорка, Бъстър и трупата му, включваща изтормозената многодетна майка Розита, талантливата рокаджийка Аш, чувствителния и неуверен Джони, притежаващата божествен глас, но много срамежлива Мина и разбира се, фамозния провокатор Гюнтер, се промъкват с хитрост в офисите на световно известната компания Кристал Ентъртейнмънт, за да се явят на прослушване.
     В отчаян опит да привлече вниманието на безскрупулния магнат Джими Кристал, Гюнтер спонтанно предлага шантава идея, която Бъстър бързо прегръща, обещавайки, че в новото им шоу ще участва легендарната рокзвезда Клей Калоуей. Проблемът е, че Бъстър никога не е срещал Клей, който след загубата на съпругата си се е изолирал от света и никой не го е виждал вече петнадесет години. Докато Бъстър мечтае за впечатляващо „извънземно“ представление, натискът и зловещите заплахи от страна на г-н Кристал се засилват и Бъстър и Аш се впускат в привидно обречена мисия да открият Клей и да го убедят да се завърне на сцената. Това, което започва като мечтата за голям успех, се превръща в емоционално напомняне за силата на музиката, способна да излекува дори и най-сломеното сърце.
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

 
 

часове на прожекциите

21 яну
Пет.
22 яну
Съб.
23 яну
Нед.
24 яну
Пон.
25 яну
Вт.
26 яну
Сря.
27 яну
Чет.
-
11:30
11:30
-
-
-
-
Киното за запазва правото за промяна в програмата