СНЕЖНАТА КРАЛИЦА: ОГЛЕДАЛНОТО ЦАРСТВО - 3D

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: Русия, 2019 г.
жанр: анимация, приключенски, комедия
времетраене: 87 минути
премиера в България: 01.03.2019 г.
озвучен на български език

Режисьор: Алексей Цицилин, Робърт Ланс
С участието на: ...
Озвучен от: Августина-Калина Петкова, Ирина Маринова, Цвети Пеняшки, Иван Велчев, Цветослава Симеонова, Вилма Стояновa, Атанас Сребрев, Петър Калчев, Стефан Сърчаджиев - Съра, Елена Русалиева и др.
Сценарий: Андрей Корнов, Робърт Ланс, Владимир Николаев, Алексей Цицилин, Алексей Замислов
Продуценти: ...

синопсис:
     Всеки в семейството на Герда е магьосник, но тя няма никакви вълшебни сили. Това е причината да смята себе си за напълно безполезна и ненужна.
     Могъщият крал Харолд e човек на науката, който едва не изгубил сина си заради злата Снежна кралица. Той е твърдо решен да се отърве от всички магьосници и да изкорени магията от света.
     Кралят измисля подла лъжа, с която успява да подмами всички, които притежават дарба, и ги превежда през магически портал в Огледалното царство.Порталът е еднопосочен и така никой от магьосниците не е способен да се върне обратно без помощ отвън. А в Огледалното царство е заточена Снежната кралица, която властва там еднолично.
     Тя и магьосниците трябва да сключат примирие, за да намерят начин да се свържат с единствения човек на света, който може да ги освободи – Герда. Така младото момиче, с помощта на своите верни приятели, трябва да се изправи срещу могъщия крал и да го победи в една на пръв поглед предречена битка. На помощ на Герда идват и неочаквани съюзници. Защото „понякога да се довериш на бивш враг е единственият начин да победиш“. И не на последно място на помощ идва най-могъщата магия на света, която Герда владее до съвършенство – силата на обичта.
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

 
 

часове на прожекциите

29 март
Пет.
30 март
Съб.
31 март
Нед.
01 апр.
Пон.
02 апр.
Вт.
03 апр.
Ср.
04 апр.
Чет.
-
13:30
11:30
-
11:30
-
-
13:30
-
13:30
-
13:30
-
13:30