СПАЙДЪР-МЕН В СПАЙДИ-ВСЕЛЕНАТА - 3D

 


без въздрастови ограничения

за филма


Държава: САЩ, 2018 г.
жанр: анимация, екшън, приключенски
времетраене: 109 минути
премиера в България: 14.12.2018 г.
озвучен на български език

Режисьор: Питър Рамзи, Боб Пърсикети
С участието на: Никълъс Кейдж, Хейли Стейнфелд, Махершала Али, Браян Тайри Хенри, Лили Томлин, Луна Лорън Велез, Зоуи Кравиц, Лив Шрайбер, Катрин Хан, Джейк Джонсън, Крис Пайн
Озвучен от: Светломир Радев, Мария Пеева, Гергана Стоянова, Татяна Ефтимова, Владимир Зомбори, Августина-Калина Пламен Петкова, Росен Русев, Петър Върбанов
Сценарий: Фил Лорд, Фил Лорд, Стив Дитко
Продуценти: Фил Лорд, Кристофър Милър, Ейми Паскал

синопсис:
     "Спайдър-мен: В Спайди-вселената" е създаден по мотиви от публикувания през 2011 г. комикс на писателя Брайън Майкъл Бендис с илюстрации на Сара Пичели и разказва за пуерториканския тийнейджър Майлс Моралес, който се опитва да се приспособи към живота в новото частно училище в Манхатън.
     Родителите на Майлс се гордеят с него и се надяват безпроблемно да се приспособи към новия живот. Междувременно Майлс, вместо да прекарва свободното си време с приятелите си от квартала, посещава чичо си Арън, който го насърчава да се занимава с графити. Оказва, че добрият чичо е доста сложна личност и в миналото е имал доста проблеми със закона.
     Животът на Майлс става още по-сложен, когато той е ухапан от радиоактивен паяк и се сдобива със супер сили. Междувременно злият гений Кингпин разработва таен ядрен колайдер, който отваря портал към други вселени, от които в света на Майлс проникват различни версии на Спайдър-мен.
     ОЗВУЧЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!
     

 
 

часове на проекциите

04 яну.
Пет.
05 яну.
Съб.
06 яну.
Нед.
07 яну.
Пон.
08 яну.
Вт.
09 яну.
Ср.
10 яну.
Чет.
-
11:30
11:30
-
-
-
-